Plaatsbeschrijving met oog voor detail

Als bouwheer of verhuurder van een pand wilt u natuurlijk het risico op discussies over schadegevallen vermijden. Met een professioneel opgestelde plaatsbeschrijving van KS-ID staat u sterk. U krijgt een gedetailleerd overzicht van de toestand van uw pand, dat van uw naaste buren én de wegenis bij de aanvang van de huur of de werken. Zo hebt u altijd een bewijs in handen en bent u zeker dat u eventuele schade aan uw woning of gebouw op de juiste partij kunt verhalen. Met KS-ID haalt u een expert in plaatsbeschrijvingen in huis.

Kathleen werkt heel proactief en ziet knelpunten waarvoor ze ook oplossingen aanreikt. Zo werkten we vroeger met een document voor plaatsbeschrijvingen dat in de praktijk echter niet voldeed. Kathleen helpt ons nu vanuit haar ervaring om een nieuw document op te stellen dat volledig is én handig in gebruik.

Karin De Keyzer
meer »
Wilt u ook eindeloze schadediscussies en juridische procedures vermijden? Laat dan een professionele plaatsbeschrijving opstellen. Neem contact op met KS-ID voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.